Szeghalom, Körösladány, Vésztő, Csökmő, Füzesgyarmat, Békés, Békéscsaba, Békés megye, pc szerviz, pc javítás, pc alkatrész, pc szerelő, számítógép szerviz, számítógép javítás, számítógép alkatrész, számítógép szerelő, notebook szerviz, notebook javítás, notebook alkatrész, nyomtató szerviz, nyomtató javítás, nyomtató alkatrész, nyomtató kellékanyag, tablet szerviz, tablet javítás, tablet alkatrész, toner, utángyártott toner, patron, utángyártott patron, kereskedelem, forgalmazás, vezetékes hálózat, vezeték nélküli hálózat, wifi, építés, üzemeltetés, biztonságtechnika, DVR, megfigyeléstechnika, kamera rendszer, riasztórendszer, telepítés, szerelés, domain regisztráció, web, tárhely, webtárhely, honlap készítés, weboldal, weboldal készítés, weblap, weblap készítés, webshop, webshop készítés, webáruház, webáruház készítés, rendszergazda, Magyarország, HP, ASUS, DELL, ACER, FUJITSU, PACKARD BELL, GIGABYTE, CODEGEN, CHIEFTEC, WD, SEAGATE, HITACHI, SSD, NVIDIA, ATI, INTEL, AMD, OKI, Epson, Cannon, Brother, Lexmark,

 

Recuva - véletlenül törlődött valami?

Kivel ne fordult volna már olyan helyzet elő, amikor a törlést követően még szüksége lett volna a fájlra, amit megsemmisített. A Recuva nevezetű programmal, mely rendkívül egyszerűen használható, könnyedén visszaállíthatjuk a véletlenül letörölt fájljainkat.

Legfontosabb jellemzők:

Installálást követően egy rövid procedúrán kell túlesnünk, mely nem igényel különösebb szaktudást. Lehetőségünk van kifejezetten képeket, videókat, vagy dokumentumokat keresni, de akár az összes, még visszaállítható állapotban lévő fájt is kilistáztathatjuk. Ha tudjuk, hogy a keresett fájlok hol voltak megtalálhatók a törlés előtt, akkor jelentősen csökkenthetjük a keresési időt, de természetesen ebben a lépésben is bízhatunk a program globális keresőjére, így az sem gond ha nincs meg a pontos lokalizáció.
Bekapcsolhatjuk a „Mélyvizsgálat” opciót, mely rendkívül mélyreható vizsgálatot jelent, de ez az esetek nagy részében szükségtelen, és kifejezetten lassú is.

Javasolt először sima keresést indítani, majd ha az nem vezet eredményre, bármikor vissza lehet térni ehhez a lépéshez, és bekapcsolni a kívánt opciót.
Egy viszonylag rövid keresés után megjelennek a keresett fájlok, melyeket egyesével ki tudunk jelölni, majd egy jól irányzott jobb kattintással visszaállítani. Ezután a program serényen munkához lát, melynek végeredménye az állományok eredeti pozícióba való visszaállítása.

 

A program teljesen magyar nyelvű, ingyenesen telepíthető, kipróbálható!

 

 A letöltési oldal eléréséhez kattintson a képre. A "Download from:" szöveg után látható "Piriform.com" linkre kattintva azonnal elindul a letöltés.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Informatikai hírek - IT café

optimalpc.hu webtár webmail belépés

 

számítógép pc szerviz javítás alkatrész kereskedelem adatmentés forgalmazás

Letöltések