Szeghalom, Körösladány, Vésztő, Csökmő, Füzesgyarmat, Békés, Békéscsaba, Békés megye, pc szerviz, pc javítás, pc alkatrész, pc szerelő, számítógép szerviz, számítógép javítás, számítógép alkatrész, számítógép szerelő, notebook szerviz, notebook javítás, notebook alkatrész, nyomtató szerviz, nyomtató javítás, nyomtató alkatrész, nyomtató kellékanyag, tablet szerviz, tablet javítás, tablet alkatrész, toner, utángyártott toner, patron, utángyártott patron, kereskedelem, forgalmazás, vezetékes hálózat, vezeték nélküli hálózat, wifi, építés, üzemeltetés, biztonságtechnika, DVR, megfigyeléstechnika, kamera rendszer, riasztórendszer, telepítés, szerelés, domain regisztráció, web, tárhely, webtárhely, honlap készítés, weboldal, weboldal készítés, weblap, weblap készítés, webshop, webshop készítés, webáruház, webáruház készítés, rendszergazda, Magyarország, HP, ASUS, DELL, ACER, FUJITSU, PACKARD BELL, GIGABYTE, CODEGEN, CHIEFTEC, WD, SEAGATE, HITACHI, SSD, NVIDIA, ATI, INTEL, AMD, OKI, Epson, Cannon, Brother, Lexmark,

 

A vírusvédelemmel foglalkozó G DATA friss közleményében hangsúlyozza,hogy a vállalat 30 éve készít statisztikákat a kártevőkről. Ebből az időszakból az első 20 év viszonylag nyugalmasan telt: 1987 és 2007 között a regisztrált kártevők száma csak csekély mértékben növekedett. 2007-ben aztán robbanásszerűen beindult a vírusgyártás, és egy év alatt szinte a semmiből született meg 133 ezer új kártevő. Ha ez ijesztőnek tűnik, akkor érdemes egy nagy levegőt venni: 2017 első fél évében majdnem ötmillió (4 891 304) új vírus került ki az internetre.

Vírusriasztás 2016.04.hó - Vírus jelent meg a µTorrentben!

2016 április: igazi vírusdömping. Zsarolóvírust rejtenek a népszerű µTorrent kliens egyes verziói. A Manamecrypt nem csupán a fájlokat titkosítja, de egyéb huncutságokra is képes.

A G Data vírusvédelmi cég szakértői ma közölték, hogy az általuk analizált Manamecrypt (vagy más népen CryptoHost) is a zsarolóvírusok közé tartozik, de több tekintetben különbözik a társaitól. Az első különbség, hogy az új kártevő képes arra, hogy leállítsa a számítógépen azokat a folyamatokat, melyek meghatározott mintákat tartalmaznak a nevükben.

Vírusriasztás 2016.03.hó - Újra felbukkant a zsaroló vírus. Készítsen offline mentést adatairól!

2016 március: egy olyan vírus, amelytől a szakemberek is joggal tartanak. Tavaly év végén, és sajnos már idén is felbukkant, súlyos károkat okozva.

Történt megkeresés irányomba ilyen jellegű problémával nem túl régen, ezért szeretnék pár gondolatot megfogalmazni a felhasználók számára:

- Murphy törvénye szerint: Ami el tud romlani, az el is romlik. Ezért mindig legyen a fontos adatainkról legalább egy biztonsági másolat, vagy egy külső meghajtón, vagy egy nagyobb kapacitású pendrive-on! Rendszeresen készítsünk mentést gépünkről. Nem konkrétan egy vírus miatt, gondoljunk arra, hogy vannak adatok (fényképek, dokumentumok, videó felvételek), melyeket lehetetlen reprodukálni, ha gépünk elromlik.

Vírusriasztás 2016.04.hó - Azonnal frissítse a Flash-t, ha nem hiányzik a titkosítás és zsarolás!

2016 április: újra egy olyan vírus, amelytől a szakemberek is joggal tartanak. Tavaly év végén, és sajnos már idén is felbukkant, súlyos károkat okozva. Most egy biztonsági hibát kihasználva támad!

Három dolgot tehet: nem kattint sehova, letiltja a Flash-t, vagy frissít. Szélsebesen terjed a zsarolóvírus, ne engedjen neki!

Vírusriasztás 2015.07.hó - Máris támadják az Adobe Flash Player program súlyos biztonsági hibáját.

2015 július: 2015. július 8-án, 14 óra 15 perckor magas szintű riasztást adott ki az Adobe Flash Player webanimációs lejátszó program súlyos sebezhetőségével és javítófoltozási igényével kapcsolatban.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Informatikai hírek - IT café

optimalpc.hu webtár webmail belépés

 

számítógép pc szerviz javítás alkatrész kereskedelem adatmentés forgalmazás

Letöltések