Szeghalom, Körösladány, Vésztő, Csökmő, Füzesgyarmat, Békés, Békéscsaba, Békés megye, pc szerviz, pc javítás, pc alkatrész, pc szerelő, számítógép szerviz, számítógép javítás, számítógép alkatrész, számítógép szerelő, notebook szerviz, notebook javítás, notebook alkatrész, nyomtató szerviz, nyomtató javítás, nyomtató alkatrész, nyomtató kellékanyag, tablet szerviz, tablet javítás, tablet alkatrész, toner, utángyártott toner, patron, utángyártott patron, kereskedelem, forgalmazás, vezetékes hálózat, vezeték nélküli hálózat, wifi, építés, üzemeltetés, biztonságtechnika, DVR, megfigyeléstechnika, kamera rendszer, riasztórendszer, telepítés, szerelés, domain regisztráció, web, tárhely, webtárhely, honlap készítés, weboldal, weboldal készítés, weblap, weblap készítés, webshop, webshop készítés, webáruház, webáruház készítés, rendszergazda, Magyarország, HP, ASUS, DELL, ACER, FUJITSU, PACKARD BELL, GIGABYTE, CODEGEN, CHIEFTEC, WD, SEAGATE, HITACHI, SSD, NVIDIA, ATI, INTEL, AMD, OKI, Epson, Cannon, Brother, Lexmark,

 

Kulcs-Soft termékek kereskedelme, ahol fő szempont a használhatóság!

10 ok, amitől több bevételem lesz, ha ezt a

szoftvert megvásárolom

 

Holnapra lehet egy saját termékeimmel feltöltött webáruházam, ahol új vevőket szerezhetek.
A beépített E-számla modul segítségével elektronikusan is tudok bizonylatokat küldeni ügyfeleimnek. Nincs több fizetési határidő után megérkezett számla! Nincs több postaköltség!
A jelenlegi vevőimet elkápráztatom azzal, hogy mindig percre kész vagyok az üzleti kapcsolatunk minden területén, sőt még a születésnapjukon is felköszöntöm őket!
Minden érdeklődőt, aki felhív minket, a lehető legprofibban tudunk kiszolgálni, és mikor még csak másodszorra jön vissza, akkor is törzsvevőként ismerjük a rendszer segítségével.
Tizedére csökkentem a papírok, dossziék keresgetésével töltött időt, mert a szoftveremben az ügyfeleimnél és a projekteknél megtalálok minden szükséges dokumentációt.
Minden árajánlat, megrendelés visszaigazolás, számla és házipénztár bizonylat, amit kiadok a kezemből elegáns megjelenésű, így a profizmusomat tükrözi.
Ha úton vagyok, akkor is nyomon tudom követni a legfontosabb számok alakulását a cégemben a mobilportál segítségével.
Nincsenek többé elveszett üzleti lehetőségek csak azért, mert egy Post It-ra írták fel, hogy valakit vissza kell hívni. A szoftver mindenre emlékeztet!
Az ügyfeleknél beépített útvonaltervező segítségével a munkatársaim előre tudják kalkulálni, hogy mikor kell elindulniuk a tárgyalásra ahhoz, hogy mindig pontosan érkezzenek!
Ha gyorsan van szükségem egy kimutatásra, nem kell perceket várnom míg homokórázik a szoftverem! Csak 1 kattintás és már a kezemben is van a lista!


Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Informatikai hírek - IT café

optimalpc.hu webtár webmail belépés

 

számítógép pc szerviz javítás alkatrész kereskedelem adatmentés forgalmazás

Letöltések